Hopp til navigasjon Hopp til innhold
En ResetEra-bruker mener det er like greit å glemme det man har hørt i de seneste lekkasjene angående Assassin's Creed. (Ill.: Ubisoft)

Industrianalytiker om Assassin’s Creed-ryktene: – Dere er på villspor

Spill: – Det meste er feil og det kalles ikke engang «Ragnarok».

Rett før helga kunne meldte vi at en fersk lekkasje tyder på at det kommende «Assassin’s Creed» skal kalles Ragnarok og med det settes i vikingtiden. Lekkasjen hadde form av et bilde med et ikke-imponerende antall piksler og ble støttet oppunder av at både Gamestop og Amazon presterte å lekke spillets to utgaver: Mjølnir og Valhalla.

Bare glem alt du har hørt

Nå tilbakevises dette av av det Wccftech omtaler som en velkjent og troverdig industrianalytiker som går ved navnet ZhugeEx på ResetEra.

– Hvis det betyr noe så er alle nylige Assassin’s Creed-lekkasjer falske, skrev ZhugeEx på ResetEra-forumet. Han fortsetter med at det ikke har vært noe korrekt i ryktene så langt med unntak av noen få detaljer rundt generiske områder å oppdatere på, som for eksempel combat-mekanismen.

Spillets navn blir heller ikke Ragnarok, mener han.

Likegyldig av hva spillet kommer til å hete og hvilken setting det tar for seg så ventes det at vikinger på ett eller annet vis vil inkluderes. Det baseres på opplysninger nettstedet Kotaku har fått tak i – deres informasjon hadde «Kingdom» som kodenavn på det nye spillet i 2020 som er ventet å lanseres på dagens konsoller i tillegg til å optimaliseres for PS5 og Xbox Series X senere.

Kilde:
Wccftech

Stikkord: assassins creed, gaming, ragnarok, Spill, Viking, vikingtiden