assassins-creed-ragnarok-concept-art
En ResetEra-bruker mener det er like greit å glemme det man har hørt i de seneste lekkasjene angående Assassin's Creed.

Annonse


Industrianalytiker om Assassin’s Creed-ryktene: – Dere er på villspor

Rett før helga kunne meldte vi at en fersk lekkasje tyder på at det kommende “Assassin’s Creed” skal kalles Ragnarok og med det settes i vikingtiden. Lekkasjen hadde form av et bilde med et ikke-imponerende antall piksler og ble støttet oppunder av at både Gamestop og Amazon presterte å lekke spillets to utgaver: Mjølnir og Valhalla.

Bare glem alt du har hørt

Nå tilbakevises dette av av det Wccftech omtaler som en velkjent og troverdig industrianalytiker som går ved navnet ZhugeEx på ResetEra.

– Hvis det betyr noe så er alle nylige Assassin’s Creed-lekkasjer falske, skrev ZhugeEx på ResetEra-forumet. Han fortsetter med at det ikke har vært noe korrekt i ryktene så langt med unntak av noen få detaljer rundt generiske områder å oppdatere på, som for eksempel combat-mekanismen.

Spillets navn blir heller ikke Ragnarok, mener han.

Annonse


Likegyldig av hva spillet kommer til å hete og hvilken setting det tar for seg så ventes det at vikinger på ett eller annet vis vil inkluderes. Det baseres på opplysninger nettstedet Kotaku har fått tak i – deres informasjon hadde “Kingdom” som kodenavn på det nye spillet i 2020 som er ventet å lanseres på dagens konsoller i tillegg til å optimaliseres for PS5 og Xbox Series X senere.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse