drone-falcon
V-Coptr Falcon har to propeller mindre enn det du er vant med fra tradisjonelle droner.

Annonse


Denne Falcon-dronen har halvparten så mange propeller – det betyr langt bedre batterikapasitet

Zero Zero Robotics påstår at to propeller på en drone gir mange fordeler over en drone med fire propeller: en ting er ekstra batteritid, en annen fordel er redusert støynivå og på toppen av alt er den mer kompakt.

“Bicopter”-dronen V-Coptr Falcon har nemlig en imponerende flytid på 50 minutter. Til sammenligning er det 30 minutters flytid på en DJI Mavic 2.

Zero Zero påstår at deres teknologi med det såkalte tiltrotor-designet gjør at hver enkelt propell kan stå på egne ben slik at det tilsvarer tradisjonelle droner med fire propeller, slik standarden har vært så lenge en kan huske.

Den største fordelen omtales altså i batteritiden som er svært imponerende for en drone av denne typen, men også designet avviker ganske drastisk fra vanlige droner – Falcon ser rett og slett mer aggressiv ut.

Annonse


Den utradisjonelle dronen er utstyrt med et 12 megapikslers kamera på en treaksers stabiliseringsverktøy.

Som med Kickstarter-dronen deres “Hover 2” (som veldig mange ikke har mottatt enda – selskapet melder software-trøbbel) er den også utstyrt med stereokameraer som hjelper med både det å unngå hindringer samt visuell sporing, noe som legger opp til blant annet autofollow-funksjonalitet.

V-Coptr Falcon skal være klar til utsending rundt februar til en pris på rundt 9000 kroner, og forhåndsbestilling er mulig fra og med nå.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse