samsungfaceidapple
Er det nødvendig å bruke andres ikoner under en pressekonferanse? En blåkopi er det ikke, men ingen ser i realiteten forskjell.

Annonse


Burde Apple saksøke Samsung for dette?

Den sør-koreanske teknologi-giganten Samsung kopierte Apples FaceID-logo under sin CES-pressekonferanse i år.

Ingen blåkopi, men klarer du se forskjell?

Det er ikke en dra-og-slipp kopi dette, heldigvis for Samsung for da hadde selskapet virkelig opplevd problemer, men det faktum at det er nærmest umulig å se forskjell på de to ikonene (Samsung sitt har rundere kanter) hadde det kanskje vært et problem om Samsung var et amerikansk selskap da det hadde vært lettere å gå etter dem juridisk.

Samsungs:

Apples:

Fra 54 minutter og 40 sekunder:

https://www.youtube.com/watch?v=KL1B_sxgILQ

Trolig ikke et produkt-ikon

Merkelig nok var ikke en gang ikonet ment for et produkt, men ble brukt i kombinasjon med andre ikoner da selskapet snakket om nettsikkerhet. Så lenge Samsung ikke bruker ikonet i et produkt, regner vi ikke med noen reaksjon fra Apple kombinert med det faktum at selskapet jo er Koreansk.

Dette minner noe om da AMD i går brukte en datategning fra TurboSquid.com, og ikke Microsoft. Med andre ord kan vi ikke bekrefte portene på baksiden, men vil heller ikke bli sjokkert om det stemmer Xbox Series X får 3 x USB (2 x USB A er nå ryktet på baksiden), Ethernet, optisk og 2 x HDMI. Det mest overraskende må være at den kanskje utrustet med innebygget strømforsyning, med tanke på hvor mye kraft den huser.

Kilde:
iMore

Annonse


Annonse


Annonse