tesla-skvettlapper-all-weather-protection-pack
"All-Weather Protection Kit" koster deg ingenting, og Tesla inkluderer instruksjoner slik at du kan montere skvettlappene selv.

Annonse


Tesla deler ut gratispakke for beskyttelse mot tøffe værforhold – har du fått denne e-posten?

Tesla har satt i gang en prosess for å dele ut en gratis “værpakke” til nye og eksisterende Model 3-eiere.

Pakken inneholder i hvert fall skvettlapper – en svært populær ting for ettermontering på Model 3 i land med værforhold der snø, gjørme, salt og sand kan føre til nedbrutt lakk bak hjulene. Bruk av slik beskyttelse trenger ikke bare hjelpe kundene med å beskytte lakken, men også Tesla fra potensielle garantisaker.

Har sendt ut eposter

Pakken kalles “All-Weather Protection Kit” og ble varslet overfor Tesla-ansatte i Canada forrige måned. Tilbehøret kan være til stor hjelp for eiere av Model 3 som ikke er 2020-modell, ettersom disse allerede har det montert fra fabrikk.

E-posten under er sendt til norske Model 3-eiere. Her inkluderes et bilde som illustrerer en skvettlapp, der dens jobb er å beskytte lakken samtidig som den ivaretar bilens aerodynamiske egenskaper. Av e-posten går det frem at du må bekrefte adresse og telefonnummer hvorpå pakken sendes til ditt lokale postkontor.

Har du planer om å montere skvettlapper på din Model 3?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse