Razer 5G
Razer ønsker å realisere denne 5G-boksen.

Annonse


Razers 5G-boks kan være perfekt for gamere

Razer kastet seg inn i router-markedet i 2018 med lanseringen av Sila.

Den originale Sila-routeren tilbyr høyhastighets Wi-Fi-ytelse og er rettet mot gamere. Men under året CES-messe i Las Vegas viste Razer frem en ny utgave av Sila. Den nye utgaven er foreløpig bare et konsept, men det er likevel interessant.

5G-hotspot

Sila 5G er, som navnet tilsier, en 5G-router. Den lar deg bruke 5G-nettet for nettbasert spilling.

Routeren inneholder også et oppladbart batteri og dermed er den også portabel. Du kan med andre ord bruke Sila 5G som et mobilt hotspot.

Annonse


I tillegg har den fire Ethernet-porter, så du kan sette opp en LAN-turnering hvor som helst. Det er også mulig å sette inn et SIM-kort for å linke routeren opp mot mobiloperatører.

Selve routeren kan styres via en mobilapp for iOS og Android.

Prioriterer trafikken med «FastTrack»

I likhet med originale Silas kommer 5G-utgaven med Razers FastTrack-teknologi. Dette er en teknologi som sørger for å analysere og prioritere bestemt trafikk på routeren. Sila 5G kommer også med en dedikert «gaming mode».

Ifølge selskapet vil det også være mulig å manuelt prioritere spesifikk maskinvare på routeren, for eksempel en PC eller konsoll. Dette fungerer også med spesifikke apper eller appkategorier.

5G, LTE og Wi-Fi 6

På innsiden av Sila 5G finner du Qualcomms X55-modem, brikken som muliggjør 5G-tilkobling. Modemet støtter også LTE, så du er ikke helt fortapt dersom 5G-dekningen ikke eksisterer der du enn måtte befinne deg.

Routeren har også et Wi-Fi brikkesett, nemlig Hawkeye IPQ8072A . Brikkesettet støtter den nye Wi-Fi 6-standarden.

Foreløpig er dette bare et konsept, men er Razer inne på noe lurt her?

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse