HyperX
Disse spill-hodetelefonene kan lades trådløst.

Annonse


Dette er verdens første spill-hodesett som lades trådløst

Vi har blitt vant til å se Qi-støttede smarttelefoner, altså telefoner som kan lades trådløst. I hodetelefon-verden har det imidlertid ikke vært vanlig å inkludere denne formen for lading.

HyperX kan være med på å snu dette. Selskapet har annonsert et nytt spill-hodesett kalt Cloud Flight S. Hodesettet koster rundt 1 400 kroner og støtter den trådløse ladestandarden.

Ladeplate må kjøpes separat

Men; vil du lade hodesettet trådløst, må du selv kjøpe en Qi-ladestasjon – det følger nemlig ikke med i esken. HyperX selger en ladeplate kalt ChargePlay Base som leverer 15W-lading og som kan lade to enheter samtidig (for eksempel hodesettet og en mus).

Prisen på denne ladeplaten er 60 dollar, ca 500 kroner. Hvis du ikke ønsker å lade hodesettet trådløst kan du bruke en microUSB-kabel for opplading (dessverre ikke USB-C).

Annonse


30 timer batteritid

Utover den nye ladefunksjonen har HyperX-hodesettet funksjoner du kjenner fra andre hodesett fra denne produsenten. Det inkluderer en avtagbar mikrofon, batteritid på opptil 30 timer på én opplading og 50mm-drivere som kan levere 7-1 virtuell surround-lyd.

Hodesettet, som er trådløst, har en rekkevidde på opptil 20 meter takket være 2.4GHz USB-senderen som plugges inn i en PC eller PlayStation 4.

HyperX Cloud Flight S lanseres i februar.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse