red-dead-redemption

Annonse


Ta dette med en stor klype salt: Red Dead 2 kan være på vei til Switch

De siste dagene har det dukket opp flere bevis på at Red Dead Redemption 2 kan være på vei til hybridkonsollen Nintendo Switch. Det må tas med en stor klype salt ettersom det er vanskelig å se for seg et spill med grafikk av Red Dead 2-kaliber på Nintendo sin konsoll – men man vet aldri.

Flere indikasjoner

Det som peker i retning av en 2020-lansering av det populære ville vesten-spillet på Switch er først og fremst en listing på en spansk nettside for salg av spill, Instant Gaming. Her har de kjørt på høyt gir med spillcover tilhørende Nintendo Switch og det hele:

Interessant nok har det også blitt funnet en Switch Pro-kontroller i spillets kode. Om det er et bevis på at Rockstar Games henter spillet til Switch eller om det bare betyr at de innfører støtte for Switch Pro-kontrolleren i PC-utgaven av spillet, er uvisst.

Det fremstår litt usannsynlig, men det samme kunne en si om The Witcher 3 som altså finnes i en fullverdig utgave på hybridkonsollen nå. Dersom ryktene stemmer så kan en eventuell avsløring finne plass under neste Nintendo Direct.

Kilde:
Wccftech

Annonse