Fiat Chrysler heldigital

Annonse


Fiat Chrysler med heldigital luksusbil-konsept – har kun to fysiske knapper

I forkant av CES 2020 har Fiat Chrysler avduket et konseptbil kalt Airflow Vision.

Seks skjermer

Den er spesiell fordi nesten alt i bilen er digitalt. På innsiden har den seks skjermer og det er kun to fysiske knapper å finne i bilen, og det er startknappen og navigasjonsknappen på rattet.

Del informasjon med passasjerene

Airflow Vision har ifølge Fiat Chrysler et grensesnitt som er «trygt og enkelt å bruke og forstå». Selskapet hevder det er minimalt med distraksjoner, og du kan tilpasse hver enkelt skjerm basert på behovene dine. Det er blant annet mulig å dele informasjonen på skjermene med passasjerene i baksetet.

Trolig ikke produksjonsklar

Vi aner ingenting om spesifikasjonene – hittil har vi kun noen bilder å forholde oss til, og der er det først og fremst interiøret, panelene og det generelle designet som tar oppmerksomheten. Konseptet er basert på hybriden Pacifica, men vi vet foreløpig ikke om konseptbilen er helelektrisk.

Annonse


Det vites ikke om Fiat Chrysler planlegger å realisere dette konseptet, men vi får trolig vite mer under CES-messen i Las Vegas neste uke. Bilen er trolig ikke produksjonsklar uansett – selv om innsiden av bilen er realistisk å gjennomføre i praksis, kan vi ikke si det samme om hjulene, som nærmest ser ut til å være integrert i bilkroppen.

Hva synes du om konseptet?

Kilde:
Motor1