Tesla Model 3
Model 3 kan få både bedre rekkevidde og akselerasjon hvis Tesla gjennomfører denne oppgraderingen.

Annonse


Se hva Tesla vurderer å gjøre med Model 3

Enkelte Tesla-hackere har root-tilgang til Teslas programvare, og på grunn av dette har det flere ganger hendt at funksjoner har blitt avslørt før Tesla annonserte dem.

Nå har en Tesla-hacker som kaller seg «Green» funnet referanser til det som etter alt å dømme blir en stor Model 3-oppgradering. Hvis informasjonen stemmer vil Teslas mest populære modell få flere funksjoner som kun storebrødrene har.

Kan få massiv rekkevidde-boost

Ved å pløye seg gjennom Tesla-programvaren har Green funnet kode som hinter til at en kommende Model 3-variant kan få en 100 kWh batteripakke, noe som i så fall vil bli en stor oppgradering sammenlignet med dagens batteripakke, som er på 75 kWh.

Oppgraderingen vil kunne gi denne Tesla-modellen langt bedre rekkevidde, potensielt opp mot 643 kilometer.

Annonse


Ludicrous-modus

Tesla-hackeren har også funnet referanser til Ludicrous-modus for Model 3. Dette er et en teknologi som gir bilen raskere akselerasjon. Elon Musk har helt siden 2016 lovt at Ludicrous skal komme til Model 3, men som kjent har det ikke skjedd enda.

Green påpeker at det slett ikke er sikkert at disse oppgraderingen realiseres.

«Tesla beveger seg på ukjente måter og det er fullt mulig at det ikke blir noe av endringene», skriver Green på Twitter.

Men hvis endringene faktisk gjennomføres vil Model 3 kunne nærme seg Model S på både rekkevidde og akselerasjon.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse