Snapchat-Cameos

Annonse


“Deepfakes” til Snapchat – denne funksjonen introduseres neste uke

Både ansiktsporing og filtre løftes et hakk når Snapchat senere i desember lanserer en ny funksjon kalt “Cameo”. Funksjonen gir brukere muligheten til å klistre sitt eget ansikt på de man finner i videoer, og er i prinsippet en enklere måte å sette deg selv i GIF-er gjennom såkalt deepfaking.

Kan velge blant 150 GIF-er

For å bruke funksjonen må du først ta en tradisjonell selfie (ikke smil!) i applikasjonen som du deretter kan bruke i de 150 videoene Snapchat har gjort klar på forhånd – i disse inngår det scenarier der man danser, viser frem penger og faller i søvn, blant masse annet.

Selfien som benyttes blir så etterbehandlet av Snapchat, der de justerer bildet til å gi deg ansiktsuttrykk og reaksjoner som tilsvarer det innholdet i GIF-ene skal vise.

“Cameo”-funksjonen til Snapchat er den siste i rekken av en haug nye funksjoner de har implementert de siste årene for å heve seg fra konkurrentene i Instagram og Facebook. Funksjonen ruller ut til Snapchat på iOS og Android den 18. desember.

Annonse