Black Mesa
Offentlig beta av Black Mesa er endelig tilgjengelig på Steam.

Annonse


Black Mesa snart klar for ferdig utgivelse

Half-Life er en spillserie som har fått mange modifikasjoner opp gjennom årene. Counter-Strike var blant annet en svært populær modifikasjon, og ble etter den opprinnelige lanseringen til en egen spillserie.

Utålmodige fans

Fansen irriterte seg over at Valve ikke kom med noen oppfølger til det siste spillet i Half-Life-serien, og tok derfor saken i egne hender og lagde en remake.

Resultatet ble Black Mesa.

Den ferdige utgivelsen av Black Mesa er klar i starten av 2020. (Ill.: Apple )

Tilgjengelig på Steam

Black Mesa er endelig tilgjengelig på Steam, som offentlig beta. Dette var opprinnelig en modifikasjon av Half-Life 2, men er blitt tilgjengeliggjort som et eget spill. Spillet har på sett og vis vært under utvikling i hele femten år, og du kan endelig spille et mer velutviklet Black Mesa fra start til slutt.

Annonse


Valve ga utviklerne i Crowbar Collective grønt lys for en kommersiell utgivelse i 2015, og de forventer at den ferdige utgivelsen vil slippes tidlig neste år. Dette passer perfekt før Half-Life: Alyx som kommer i Mars.

Fortsatt beta

Utviklerne presiserer imidlertid at spillet fortsatt er i beta, og at spillerne må styre forventningene sine etter dette.

Spillutviklerne forteller at de har forbedret ytelsen i spillet, men at noen områder i spillet kan oppleves som ustabile. De mistenker også at deler av spillet kan være for utfordrende eller for enkle, men at de tar imot tilbakemeldinger og vil gjøre ytterligere forbedringer.

For å få mulighet til å spille er du nødt til å kjøpe spillet på Steam, gå inn på innstillingene og aktivere beta. Dette vil automatisk aktivere nedlastningen av ytterligere nødvendige spillfiler.

Kommer du til å teste ut Black Mesa?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse