1575557052_nokia-tv_story

Annonse


Nokia lanserer 4K Android TV til under 6000, kun i India inntil videre

Selskapet som en gang var ledende innen markedet for mobiltelefoner har nå lansert sin aller første TV.

Google Assistant, Dolby og JBL

Det er prat om en Smart TV på 55-tommer med 4K HDR10-støttet skjerm og som kjører Android TV 9.0 og har integrert støtte for Google Assistant. Skjermen har en lysstyrke på 400-nits, Intelligent Dimming er bakt inn og det samme er sertifisering for Dolby Vision og Dolby Audio. Kontrastforholdet er på 1200:1.

Smart-TV-en er utstyrt med en firekjerners prosessor med 2.25GB minne og 16GB lagring, to USB-porter og tre HDMI-porter.

Høyttalerne er på 24W og justert av selveste JBL for å gi det vi antar kommer til å være imponerende lyd – så langt det er mulig på selve TV-en, vel å merke.

Annonse


Veggfeste følger med i pakken

Om du henger deg opp i design så er det første som slår deg sannsynligvis at den er veldig minimalistisk i utførelsen, med svært tynne rammer. TV-en fra Nokia har dessuten en annen type fot enn de fleste andre TV-er på markedet, og om du er av typen som foretrekker å henge den på veggen så er det greit å vite at utstyret følger med i esken.

At TV-en kommer med Android er altså en stor fordel for deg som kunne tenkt å laste ned innhold fra Play Store. Nokia har dessuten integrert Chromecast-funksjonalitet i den, slik at du har nærmest alt du kan tenke deg for en prislapp på rundt 600 dollar, rundt 5500 norske kroner.

Dessverre er det kun i India man får tak i TV-en inntil videre, men med tanke på at dette er helt i startfasen for Nokia så er det nok ikke utenkelig at de utvider tilbudet til andre markeder etterhvert.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse