macbook-pro-16-problemer

Annonse


Apple lover å rette MacBook Pro 16-lydplage

De to store forbedringene som er introdusert med MacBook Pro 16-tommer er tastatur som er mindre utsatt for feil og problemet med overoppheting som er fikset. Helt feilfri virker den likevel ikke å være.

Oppdatert, 23:12:

Apple melder ovenfor sine service-lokasjoner at det kommer en macOS-oppdatering for feillyden på MacBook Pro 16 ved bruk av visse programmer:

“Ved bruk av Final Cut Pro X, Logic Pro X, QuickTime Player, Music, Movies eller andre applikasjoner for å spille av lyd, kan brukere høre at det kommer ulyd fra høyttalerne etter at avspillingen er stoppet. Apple undersøker saken. En løsning er planlagt i fremtidige programvareoppdateringer. Ikke sett opp service eller bytt ut brukerens datamaskin, da dette er et programvarerelatert problem.”

Annonse
Feil med lyd og skjerm

AppleInsider melder nemlig at det er særlig et par problemer som stadig går igjen: én av dem er klikkelyder fra høyttaleren, og den andre er på samme måte forbundet med høyttaleren når volumet er over et visst nivå. En slags poppelyd kan høres i lydovergangene:

Feilen skal antakelig plage veldig mange og på tvers av programmer, Final Cut Pro X inkludert.

En forumbruker på MacRumors beskriver et annet problem, i hans tilfelle med skjermen:

“Mottok 16-tommeren min i går. Etter å ha lekt litt rundt med den så har jeg lagt merke til et potensielt problem. Ved å bruke Launch Pad og bevege meg rundt programmer så får jeg en ghosting-effekt på skjermen der overgangene ikke er så jevne som de bør være.”

Apple har enda ikke kommentert på hverken skjermplagene eller problemet med klikkelyder, men vi holder dere oppdatert.

Har du opplevd disse problemene med din MacBook Pro 16″?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse