EarPods
EarPods har vært levert sammen med iPhone i årevis. Kan det endre seg neste år?

Annonse


Kan iPhone 12 markere slutten for disse?

Apple vurderer angivelig å inkludere AirPods i esken for kunder som kjøper iPhone 12, altså neste års nye iPhone-modeller. Det er nettstedet Digitimes som hevder dette. Det bør nevnes at det taiwanske nettstedet har et noe frynsete rykte når det kommer til Apple-rykter. Med andre ord: ta informasjonen med en klype salt.

Uunngåelig prisøkning

Ifølge nettstedet vurderer flere smarttelefonprodusenter, både Samsung, Xioami og Apple, å levere trådløse ørepropper sammen med sine kommende telefoner. For Samsungs tilfelle gjelder dette Galaxy Buds, mens for Apple er det selvsagt kun AirPods som eventuelt er aktuelt.

At Apple leverer sine nye telefoner med AirPods Pro virker svært lite sannsynlig, all den tid prisen på dem er 3 000 kroner. Apple måtte da ha skrudd opp prisen kraftig på iPhone 12, noe som virker lite sannsynlig.

Skulle du fått med trådløse ørepropper hadde det nok vært originale AirPods, eller «AirPods 2», som i skrivende stund koster 1 790 kroner. Men dette er også propper Apple-kundene mer enn gjerne betaler for fra før.

Annonse


På tide med en forandring?

Riktignok finnes det argumenter for å inkludere trådløse ørepropper i esken når iPhone 12 lanseres. Det er lenge siden 3,5mm-inngangen ble skrotet og stadig flere foretrekker trådløse ørepropper. Det er kanskje på tide at de kablede EarPods-ene, som har en Lightning-tilkobling, erstattes med en trådløs variant?

EarPods er nok langt billigere å produsere enn AirPods, så det er muligens litt for optimistisk å tro at Apple inkluderer sistnevnte uten at det får negative priskonsekvenser for kunden.

Hva tror du?

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse