stadia-google-ubisoft-assassins-creed
Google har snappet opp en rekke spillutviklere med lang fartstid i bransjen. De har alle til felles at de har hatt ledende posisjoner i Assassin's Creed-serien.

Annonse


Stadias spillstudio har i det stille snappet opp topputviklere fra Ubisoft

Google lener seg for øyeblikket nærmest eksklusivt på tredjeparter for spillutvalget som er tilgjengelig på Stadia, men de har gjennomgående gitt inntrykk av at de etterhvert vil produsere eget innhold.

De har alle én ting til felles

Nå meldes det at selskapet i det stille har håndplukket det som blir tidligere ansatte i Ubisoft – utviklere som helt spesifikt har hatt sentrale roller i utviklingen av Assassin’s Creed-serien. Disse kommer nå til nyopprettede Stadia Games & Entertainment som ledes av Jade Raymond. Hittil har han hatt rollen som produsent av både Assassin’s Creed og EA sine Star Wars-spill.

Raymond har fått med seg eks-kollegaer i arbeidet med Assassin’s Creed, dette inkluderer Sébastian Puel, Francois Pelland og Mathieu Leduc – alle med topposisjoner i Stadia, og med solid erfaring fra spillbransjen. Deres tidligere fellesprosjekt Assassin’s Creed kan gi et inntrykk av hva slags spill man kan vente av den nye Stadia-gjengen.

Selskapets sjef har dessuten uttalt seg om egne, eksklusive spill:

– (…) Vi har en rekke eksklusive spill under utvikling og som vil demonstrere spennende aspekter ved plattformen underveis. Det vil ikke ta fire år før spillerne får se nytt og eksklusivt innhold: det vil lanseres årlig og med stadig flere spill per år.

Kilde:
Wccftech

Annonse