Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Produsentene av The Morning Show følte at de første anmeldelsene var mer et angrep på Apple enn konstruktiv kritikk. (Ill.: Apple/The Morning Show)

«The Morning Show»-produsenter skylder på «Apple-hatere» for negative anmeldelser

Har fått en svært dårlig start på Apple TV+.

En stjernespekket rollebesetning til tross: den første rekken med anmeldelser og tilbakemeldinger på The Morning Show – eksklusivt på Apple TV+, har vært svært negative. På Metacritic har programmet 59 poeng av 100 fra vanlige anmeldere, mens det fra brukerne er gitt 7.4 av 10.

– Mange som vil se Apple feile

Under en konferanse i går uttalte produsentene av programmet at mange av de negative tilbakemeldingene kommer fra folk som ønsker at Apple skal mislykkes i det de gjør. Det er Mimi Leder som sto for kommentarene under en Code Media-konferanse der hun stilte seg uforstående til de dårlige tilbakemeldingene og «lurte på om de hadde sett feil program».

The Morning Show-produsenten uttalte at hun tenkte disse tilbakemeldingene var fra «gale folk» og Apple-hatere.

– Bryr oss ikke

Medprodusenten Kerry Ehrin pratet om presset som følger med når man produserer innhold for Apple TV+, og spesifikt et program som av mange anses som flaggskip-programmet på strømmetjenesten. Ehrin ga også uttrykk for at de ikke brydde seg særlig om forretningsbiten i det hele, da de ble spurt om programmets budsjett som tidligere har blitt estimert rundt 300 millioner dollar.

Kilde:
9To5Mac

Stikkord: apple tv, apple tv+, The Morning Show