Star Wars Disney+
Når Disney+ lanseres i Norge, trolig neste år, vil du få tilgang til Star Wars i den beste kvaliteten noensinne.

Annonse


Disney+ holdt noe hemmelig for Star Wars-fansen

I dag lanserte Disney sin nye strømmetjeneste, Disney+, i USA og et par andre land. Pågangen skal ha vært såpass stor at tjenesten opplever problemer – flere får rett og slett ikke logget seg inn.

Men for alle som på vellykket vis har fått tilgang til Disney+, lå det en overraskelse og ventet på seerne.

4K, Dolby Vision og Atmos

For i Disney+ får brukerne tilgang til den komplette Star Wars-serien, inkludert den originale trilogien, i oppussede utgaver. Hele serien er nå tilgjengelig i 4K med Dolby Vision og Atmos-støtte. Med andre ord: Star Wars har aldri sett bedre ut.

«Jeg kan bekrefte at alle tilgjengelige Star Wars-filmer på Disney+ er i vakker 4K, Dolby Vision og Atmos. Jeg kan ikke tro at jeg ser A New Hope med så rikt detaljnivå. Takk Disney», skriver en bruker på Reddit.

Annonse


De første to trilogiene kom på Blu-ray i 2011, men siden den gang har filmene vært uberørt. Det er heller ikke mulig å kjøpe Star Wars-filmene i 4K noe annet sted – foreløpig er det en eksklusiv Disney+-greie.

Tilgang for nordmenn i 2020?

Det er ikke annonsert noen norsk lanseringsdato for strømmetjenesten, men Disney avslørte i forrige uke at Disney+ kommer til Europa i mars neste år.

Norge er dessverre ikke inkludert på listen over land som får tilgang akkurat den måneden. Men selskapet uttalte samtidig at lanseringstidspunkt for flere land skal annonseres «snart».

Kilde:
Reddit