Apple TV+
Apples strømmetjeneste ble lansert 1. november.

Annonse


Apple overrasket over TV+-mottakelsen

Apple er svært godt fornøyde med mottakelsen av Apple+ og de fire store lanseringstitlene, The Morning Show, See, For All Mankind og Dickinson. Det skriver Hollywood Reporter.

Så minst én episode

Nettstedet har vært i kontakt med kilder som sier at de fire seriene ble sett av flere millioner seere de første tre dagene etter lansering.

Den gjennomsnittlige seertiden på tjenesten skal ha vært høy og over de interne forventningene. Hver seer skal ha sett på TV+-innhold i mer enn én time, hevder nettstedet. De fleste skal ha sett minst én episode, men mange så også to i slengen.

Saken fortsetter under bildet.

Annonse


The Morning Show
Jeniffer Aniston er tilbake i rampelyset i serien «The Morning Show», som sendes på Apple TV+.

Foreløpig er det for tidlig å si noe om hvor mange «ekte» abonnenter tjenesten har. Mange har benyttet seg av den kostnadsfrie prøveperioden på syv dager. Ettersom tjenesten ble lansert 1. november, var det først i går at betalende kunder fikk kontoene sine belastet.

Bekrefter ny sesong

Apple har lovt å legge til originale serier og filmer på en månedlig basis. Per nå har selskapet minst 30 (kjente) prosjekter under utvikling. I tillegg er det nå bekreftet at det skal produseres en sesong 2 av både For All Mankind, See, Dickinson og The Morning Show. Det er foreløpig ikke kjent når de nye sesongene skal sendes.

Kilde:
9to5Mac
Hollywood Reporter