adobe-photoshop-ipad

Annonse


Photoshop for iPad tilgjengelig nå i App Store

Etter lang tid er Photoshop klart og tilgjengelig for iPad på App Store, komplett med full PSD-redigering, såkalte layers, avanserte selection-verktøy og de fleste andre godsaker du forbinder med bilderedigeringsprogrammet.

Vi skrev her om de vesentlige funksjonene som mangler.

Nå skal applikasjonen tilby redigering av PSD-filer med tusenvis av bilder og lag, det du kjenner til som layers. Alt dette er lagt opp til at man på den godt optimaliserte applikasjonen kan gjøre sømløst med både Apple Pencil og vanlig berøring. Takket være synkronisering gjennom skyen så kan du starte et prosjekt på PC, og fortsette raskt der du slapp på iPad.

Komplett Photoshop-opplevelse

Vi har enda ikke prøvd ut applikasjonen som nå kan testes ut i en 30-dagers gratis prøveperiode, men Adobe har lovet å få over den komplette Photoshop-kjernen over på iPad.

Annonse
Med støtte for multi-touch berøring og full utnyttelse av de kraftige prosessorene en finner i nyere iPad-modeller så har de tatt sikte på å tilby best mulig ytelse for de som ønsker å redigere bilder, enten det er i farta eller i situasjoner der brukeren ønsker et mer minimalistisk oppsett.

Adobe har sørget for at iPadOS-spesifikke detaljer er håndtert: blant annet finner du støtte for Split View og Slide Over. Inntil videre er det dessverre ikke støtte for multi-window.

Har du riktig iPad?

Følgende iPad-modeller må du ha – med iPadOS – for å kjøre Photoshop:

  • iPad Pro (Wi-Fi, Wi-Fi and Cellular)
  • iPad Pro (12.9-tommer) og 2. gen
  • iPad Pro (10.5-tommer)
  • iPad Pro (9.7-tommer)
  • iPad 5. gen
  • iPad Mini 4
  • iPad Air 2

Hverken 6. generasjons iPad og 7. generasjon med 10.2-tommer skjerm eller iPad Air (10.5-tommer) og iPad mini 5.gen er nevnt av Adobe.

Etter gratisperioden på 30-dager koster det ti dollar i måneden for å fortsette å bruke applikasjonen.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse