red-dead-redemption-nvidia-rtx

Annonse


Nå viser Nvidia frem bilder av Red Dead 2 på PC – kan det bety RTX-magi?

Slik tradisjonen har blitt så går Nvidia ut med noen bilder av kommende spill der RTX-effektene er klarest: denne gang for Red Dead Redemption 2 som lanseres på PC neste uke, men vi er ikke dønn sikre på om det viser det vi tror det viser.

RTX eller ikke RTX?

Nvidia er litt i det tilbakeholde laget denne gang med kun tre bilder som du kan se under – alle i 4K og i forskjellige settinger:

Interessant nok er dette den første ordentlige indikasjonen på at Red Dead Redemption 2 vil være RTX-kompatibelt. Hverken Nvidia eller Rockstar Games har bekreftet eller avkreftet dette, men det ville vært spesielt dersom Nvidia gir en smakebit på denne måten uten å faktisk inkludere det.

Bildene er lagt ut på deres offisielle Twitter-konto som foreslår at du bør være “Game Ready” med GeForce RTX 20-serie. Samtlige av bildene har en RTX-logo påført.

Annonse


Kan forhåndslastes nå

I andre Red Dead 2-nyheter så er det nå klart for forhåndsnedlastning av spillet dersom du har kjøpt det. Ved å laste det ned på forhånd vil du slippe å tilbringe dyrebar tid på dette når spillet lanseres endelig den 5. november.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse