tesla-pick-up-cybertruck

Annonse


Elon Musk skjuler ikke sin begeistring: – Muligens det beste produktet vårt noensinne

Da Musk kunne brette ut resultatene for årets tredje kvartal så var han tilbakeholden med detaljer om pick-up-modellen han løst omtaler som “Cybertruck”. Én ting kunne han likevel si som gjør oss veldig spente på bilen: – Cybertruck kan være Teslas beste produkt noensinne.

Bærer et futuristisk preg

Om det er noen spesielle spesifikasjoner og funksjoner de har på lager for bilen som gjør den så spesiell eller om det rett og slett bare er det futuristiske preget, vites ikke. Kommentaren var et svar på en analytiker ønsket å grave i nye opplysninger om bilen – fremdeles et veldig mystisk kjøretøy, men et vi ser for oss at Tesla gjør rede for sakte men sikkert i tiden som kommer.

Vi er som mange andre nysgjerrige på nøyaktig hva det kan være som gjør at bilen vekker denne typen begeistring hos Tesla-sjefen selv, for produktporteføljen deres hittil består nemlig ikke av kjedelige biler.

– Ulikt alt annet

Om det er til hjelp for å dekryptere bilens egenskaper til en viss grad så har Musk tidligere uttalt om kjøretøyet at det ser ut som et “pansret kjøretøy fra fremtiden” og at de ser mulighetene til å gjøre opptil rundt 800 kilometers rekkevidde realistisk.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse