Apple TV 4K
Noe gjemte seg i ethernet-porten på Apple TV 4K.

Annonse


Se hva Apple har gjemt i Apple TV

Her er dagens fun fact: Apple TV 4K har en hemmelig Lightning-port på innsiden av ethernet-porten.

Det ble oppdaget av Kevin Bradley, som publiserte funnet på Twitter.

Jailbreak?

Porten kan etter alt å dømme gi tilgang til TV-boksens fastvare, noe som i så fall åpner opp muligheten til å jailbreake 4K-versjonen av Apple TV.

Tidligere utgaver av Apple TV har hatt micro-USD og USB-C. Men Apple TV 4K har ingen av delene. De eneste portene, foruten porten for strømkabelen, er en ethernet-port og HDMI-port. Men som det altså avsløres nå, er det en ekstra port, og det er en Lightning-port, av alle ting.

Annonse


Overså den skjulte «skatten»

Utrolig nok ble ikke dette oppdaget av iFixit da de demonterte boksen i 2017. Det var først nå, i oktober 2019, at Apple TV-eksperten Kevin Bradley oppdaget det spesielle funnet.

– Ingen av oss tittet SÅ nøye på maskinvaren i Apple TV 4K og magien som er låst inne i ethernet-porten – før nå. Det kommer til å ta tid å finne ut hva som er mulig og hvordan, skriver Bradley på Twitter.

Trolig for feilsøking

Det skal imidlertid være vanskelig å få porten til å fungere. Det er fordi den sitter fast på baksiden av ethernet-porten.

Det er åpenbart ikke meningen at brukeren skal ha tilgang til porten – her er det nok trolig snakk om en port som Apple kan bruke under feilsøking av enheten.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse