xbox-one-dashboard-redesign

Annonse


Microsoft tester enda et nytt Xbox One-dashboard

Microsoft ser ut til å ha en vanskelig tid med å bestemme seg for hvilket design de skal gå for når det nye dashbordet endelig blir klart. Nå har de gjort noen endringer til det atter en gang, og om du er Xbox Insider så kan du oppleve den nye utformingen allerede i dag.

Bruker tre forskjellige kontrollgrupper

Selskapet har kommet i gang med såkalte “ABC”-eksperimenter der ulike Insider-brukere vil se ulike design.

En av gruppene vil se et nytt dashbord som minner om den de testet i sommer med fire nye kategorier: Game Pass, Mixer, Microsoft Store og aktivitetsloggen:

Dette er smått forskjellig fra det en annen Insider-gruppe vil se: et dashbord uten tab-løsningen for kategorier som i eksempelet over. Her er det i stedet brukt en én knapp for “Mine spill og applikasjoner” – se i bildet under:

Annonse


Den siste kontrollgruppen vil oppleve det vanlige dashbordet i et ledd for avdekke en potensiell økning i ytelsen ved bruk av dashbordet. Ryktene skal nemlig ha det til at det å fjerne tabs resulterer i mer effektiv minnebruk, og en gruppe Insidere brukes til å bekrefte eller avkrefte dette.

Vi vet ikke når Microsoft bestemmer seg for å implementere et nytt dashbord for vanlige Xbox One-brukere, men regner med at det blir den siste store overhalingen i påvente av Xbox Scarlett som lanseres neste år.

Kilde:
ONMSFT

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse