iPhone 11 skjerm ripe
iPhone 11-eiere hevder at skjermen ripes opp etter bare få dagers bruk.

Annonse


iPhone 11-brukere fortviler over riper i skjermen

På Apples offisielle diskusjonsforum flommer det nå over av innlegg fra nybakte iPhone 11-eiere som er misfornøyde med at skjermen blir lett oppskrapet.

En bruker skriver:

«Opplever noen andre problemer med at iPhone 11 Pro blir ripet opp altfor lett? Jeg har hatt den i mindre enn én uke. Jeg bærer den i lommen uten nøkler eller mynter i den. Min iPhone SE som jeg har hatt i tre år har ingen riper. Min nye iPhone 11 Pro har allerede en ripe som jeg kan kjenne med fingerneglen. Veldig skuffet med tanke på at dette skulle være det mest solide glasset i noen smarttelefon».

En annen skriver:

Annonse


«Min kones iPhone 11 og min egen har vært oppbevart i lommene våre og begge skjermen ble oppskrapet i løpet av dag nummer to. Vi er veldig skuffet».

Diskusjonstråden består av en rekke lignende innlegg, der brukere har lastet opp bilder av iPhone 11-skjermer som har riper.

«Jeg har også det samme problemet. Det føles ut som at skjermen kan få riper eller flekker selv når den ikke er i kontakt med skarpe eller harde overflater. Aldri hatt dette problemet med tidligere generasjoner. Ikke imponert», skriver brukeren cperdue.

Enkelte brukere hevder at iPhone 11-skjermen blir lettere oppskrapet enn tidligere generasjoner.
iPhone 11 skjerm
«De føles mindre ut som riper og mer ut som permanente flekker. Dette var fra fem dager i lommen», skriver en bruker.

#ScratchGate?

iPhone 11 har kun vært tilgjengelig i noen uker, så det er for tidlig å konkludere med at vi ser konturene av en #ScratchGate her.

Likevel er slike brukerrapporter en fin påminnelse om at det lønner seg å bruke en form for skjermbeskyttelse på dyre telefoner.

Kilde:
Ubergizmo

Annonse