PS Now
God of War er nå lagt til i PS Now.

Annonse


Nå blir PlayStation Now snillere mot lommeboka

Sony har akkurat kunngjort at PlayStation Now-tjenesten får et saftig priskutt. I tillegg kommer det flere tunge spilltitler til tjenesten.

Tidligere kostet tjenesten 145 kroner i måneden. Den nye prisen er 95 kroner i måneden.

Vi du betale for et helt år må du nå ut med 595 kroner. Det er også et saftig priskutt ettersom det kostet 975 kroner før.

Konkurransen i markedet blir stadig større og mange aktører har i løpet av de siste årene lansert sine egne spilltjenester, for eksempel Xbox Game Pass, Project xCloud, EA Access, Uplay+, Apple Arcade og Google Stadia.

Annonse


Flere enn 800 spill

«Fra og med i dag vil PS Now bli tilbudt til en mer forlokkende pris sammenlignet med lignende strømmetjenester på markedet. For eksisterende kunder vil den nye prisen reflekteres i neste faktura», skriver Sony i en pressemelding.

Totalt har tjenesten mer enn 800 spill i biblioteket, dette inkluderer både PS2, PS3 og PS4-spill. Men som nevnt er det også lagt til flere AAA-spill til PS Now.

GTA V og Uncharted

Nå inkluderes både Grand Theft Auto V, God of War, Uncharted 4 og Infamous: Second Son. Spillene er tilgjengelig i PS Now fram til 2. januar 2020.

Sony lover at flere store titler kommer til tjenesten etter hvert, men de vil kun være tilgjengelig i en begrenset periode.

https://www.youtube.com/watch?v=k6cYrBTH92U

Kilde:
Sony

Annonse