Annonse


iPad-eiere legger pengene på bordet for denne dockingstasjonen

Forrige uke kunne vi skrive om Libra, et iPad Pro 11″- og 12.9″-tastatur som, takket være en inkludert trackpad, forvandler nettbrettet til en tradisjonell bærbar datamaskin.

Prosjektet ble raskt en «hit» på Kickstarter, det det i skrivende stund har samlet inn svimlende 1,1 millioner kroner. Målet var opprinnelig å få inn 90 000 kroner, og det er fremdeles 39 dager igjen av kampanjen.

Men det har også dukket opp et annet, lignede prosjekt på folkefinansieringsnettstedet.

DoBox Pro er en dockingstasjon for iPad Pro som gir deg både et tastatur og trackpad i ett og samme produkt. Men det er ikke alt.

Den gir deg også HDMI og opptil 2 terabyte med ekstra lagringsplass.

Annonse


Saken fortsetter under bildet.

DoBox Pro inneholder en rekke porter.

Selv om dette er et tastatur, kaller DoBox det for en dockingstasjon. Det er fordi dette er ment for å brukes på skrivebordet. Dog bør det nevnes at DoBox Pro har et innebygd batteri på 16.000 mAh, så det kan absolutt være med deg på farten også .

På baksiden av stasjonen er det et adapter med to USB-A-porter, én HDMI-port, Ethernet-port, 3,5mm-utgang og microSD-leser. DoBox Pro kobles til iPad Pro-enheten ved hjelp av en USB-C-kabel.

Saken fortsetter under bildet.

Ethernet, USB-A, HDMI og 3,5mm-plugg.

Lansering i februar

Enn så lenge er DoBox Pro kun et Kickstarter-prosjekt. Folkene bak dockingstasjonen håper på å få inn 181 000 kroner og de er godt på vei. Så langt har 64 personer støttet prosjektet, noe som til sammen utgjør 114 000 kroner. Det er i skrivende stund 25 dager igjen av kampanjen.

Dersom alt går etter planen vil produktet leveres tidligst i februar neste år. For personer som støtter prosjektet på Kickstarter koster DoBox Pro 199 dollar, ca 1 800 kroner.

Her kan du se en kort video som demonstrerer DoBoxPro:

Kilde:
DoBox

Annonse