tesla-model-s-aero-sonic-silver-tempest
En Tesla-eier har fått opp illustrasjoner av en kommende hjulkonfigurasjon på Model S.

Annonse


Denne var nok ikke meningen at vi skulle se enda – sjekk hva som har lekket i ny programvare

Ryktene har en stund svirret om at Tesla har jobbet med et Aero-alternativ til Model S, på samme måte som man har hatt til Model 3 helt siden lansering. Nå har designet på de nye aero-felgene lekket i en programvareoppdatering.

Nye Model S-felger

Måten det har skjedd på er at Tesla i en nylig oppdatering la til muligheten for Tesla-eiere å skifte hjulkonfigurasjonen fra selve skjermen i bilen – eksempelvis slik at en Model 3-eier kan gå inn i programmet for å endre hjul slik at illustrasjonsbildet representerer det faktiske utseendet på bilen.

Med den ferskeste oppdateringen (2019.32.2.2) oppdaget en Model S-eier i følge Electrek at det dukket opp en helt uannonsert hjulkonfigurasjon som går under navnet “Sonic Silver Tempest”.

En kunne vurdert det til å være en placeholder for noe annet men komplett med navn og gjennomførte illustrasjoner så er det nok liten tvil om at dette er noe man snart kan få til Model S-kjøretøyet sitt. Tesla har som flere andre produsenter innsett at aerofelger er av betydning for effektivitet i rekkevidde, og da er det rimelig at også Model S-eiere kan få valget om slike hjul på sine biler.

Annonse


En Tesla-topp i ingeniøravdelingen har tidligere uttalt at aerofelgene på Model 3 kan øke effektiviteten med 10 prosent, mens en test viste rekkevidden øker med tre prosent i høye hastigheter.

Hva synes du om Sonic Silver Tempest-felgene – finere enn Aero på Model 3?

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse