HP ultrabred monitor
HPs ultrabrede monitor har et ess i ermet.

Annonse


HPs ultrabrede skjerm på 43.4 tommer har en genial funksjon

HP har avduket en ny ultrabred PC-monitor på 43.4 tommer. Det kurvede panelet, med størrelsesforholdet 32:10, tilsvarer to 24″-monitorer ved siden av hverandre.

Men slipper du altså å forholde deg til flere skjermer – HP har pakket alt inn i én og samme skjerm.

Skjermen, som har fått navnet HP S430c, leverer 4K-oppløsning med 60Hz oppdateringsfrekvens. De LED-baserte baklysene leverer opptil 350 nits med 99 prosent sRGB-nøyaktighet, ifølge selskapet.

Logg inn med ansiktet ditt

I tillegg kommer skjermen med et webkamera som trekker seg tilbake inn i monitorrammen når det ikke er i bruk. Kameraet er også utstyrt med IR, noe som betyr at den er kompatibel med Windows Hello og dermed kan brukes for å logge inn (ved hjelp av ansiktsgjenkjenning). Skjermen har også to mikrofoner innebygd.

Annonse


Saken fortsetter under bildet.

Styr to enheter samtidig

Men det virkelig kule er at skjermen er utstyrt med HPs DeviceBridge. Det betyr at du kan styre opptil to enheter samtidig fra skjermen. DeviceBridge er kompatibel med både Windows, macOS og Android-enheter.

Med andre ord kan du både spill spill via PC-en og vise innhold fra Mac-en samtidig på én og samme skjerm.

Lanseres i november

Når det gjelder tilkoblinger har HP S430c følgende: én DisplayPort, én HDMI (med HDCP-støtte), fire USB-3.1-porter, og to USB-C-porter (leverer opptil 100w for lading av to enheter samtidig).

Man kan enten bruke den medfølgende justerbare skjermfoten, eller feste den til veggen ved hjelp av 100mm VESA-standarden.

Den nye HP-skjermen lanseres i november og koster 999 dollar, altså nesten 9 000 kroner. Den nøyaktige norske prisen er foreløpig ikke fastsatt, ifølge HP.

Kilde:
HP

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse