logitechg604
Logitech G604 lanseres om kort tid til 999 kroner.

Annonse


Dette er Logitechs nye mus – ikke billig: dette er prisen i Norge

Logitech fortsetter å lansere gaming-mus i Lightspeed-serien. Sist ut er G604 som ser ut til å være komfortabel, spesielt for de med litt større hender.

Oppdatert,

Lanseringen vil finne sted i september.

999 kroner

Billig er den ikke, da den koster en tusenlapp. Vi er usikre på lanseringen da Logitech melder i pressemelding lansering i juli. Det er jo noen måneder siden. Vi undersøker.

Annonse


Dette melder Logitech

En nestegenerasjons trådløs mus med fantastisk batteritid og designet for gamere som elsker å spille, men som også trenger et allsidig verktøy som kan brukes til andre oppgaver.

«Hvis du er interessert i spill som Fortnite og WoW Classic, er nok dette musen for deg», sier Ujesh Desai, visepresident og dagligleder i Logitech Gaming. «G604 LIGHTSPEED er designet med hele seks tommelfingerknapper, slik at du kan prestere på ditt beste under hele spillet, og slik at du effektivt kan gjøre det du skal. Med denne musen kommer du deg gjennom oppgaver på et blunk, samtidig som du har full kontroll til enhver tid. Når du kombinerer dette med LIGHTSPEED sin trådløsteknologi får du i tillegg friheten til å bevege deg og ta spillet til et nytt nivå.»

G604 LIGHTSPEED inkluderer Logitech G sin eksklusive LIGHTSPEED trådløsteknologi for «lagge-frie» tilkoblingsmuligheter, så vel som Logitech G sin beste High Efficiency Rated Optical (HERO) 16K-sensor. Sensoren gir presist spill og forbedret effektivitet med null utjevning, filtrering eller akselerasjon. I tillegg kan spillere bytte fra LIGHTSPEED til en Bluetooth®-tilkobling, kun ved et tastetrykk. Her kan du også veksle mellom to ulike maskiner med en mus. Ved bruk av LIGHTSPEED gir musen 240 timer høykvalitets-, trådløsbruk, og ved bruk av Bluetooth gir musen 5,5 måneders bruk, på AA-batterier.

G604 LIGHTSPEED har 15 programmerbare kontroller, et hyperraskt scrollehjul og seks tommelknapper. For å hjelpe spillere med å få mest mulig ut av utstyret sitt, kan G604 LIGHTSPEED programmeres ved hjelp av Logitech G sin HUB-spillprogramvare. Den avanserte programvaren har et rent og moderne grensesnitt, og lar spillerne raskt personalisere og tilpasse kommandoer for hver enkelt knapp på musen.

Kilde:
Logitech pressemelding