sennheiser_momentum
Nye Sennheiser Momentum lanseres i november til litt over 4000 kroner.

Annonse


Dette er nye Sennheiser Momentum

Sennheisers nye Momentum-hodetelefoner lanseres i november til 4199 kroner.

Batterilevetid

“Hodetelefonene er det siste tilskuddet i lydspesialistens ikoniske sortiment som tilbyr overlegen lyd, moderne design og banebrytende teknologi. Hodetelefonene byr på en automatisk av/på-funksjon.”

Nye Momentum har 17 timer batterilevetid.

“En Smart Pause-funksjon, som gjør at de starter umiddelbart når de brettes ut, pauser avspillingen når de tas av og starter igjen når de tas på. Designet skal gjøre de komfortable å bruke hele dagen, med saueskinn og myk polstring.

Annonse
Aldri mist dem

“Det kan være vanskelig å legge fra seg musikken med de nye MOMENTUM Wireless, men takket være den smarte teknologien TILE, er de også nesten umulige å miste. Den integrerte Bluetooth-trackeren gjør at brukerne enkelt kan finne hodetelefonene sine gjennom TILE-appen.”

Dette sier Sennheiser om lyden

“Sennheisers nye MOMENTUM Wireless hodetelefoner byr på enestående lydeffekt. Høyttalersystemet er av høy kvalitet og drives at 42mm transdusere for å gjengi den balanserte dybden og presisjonen til et studioopptak.”

“Den upåklagelige lydgjengivelsen sikres gjennom Bluetooth 5-kompatibilitet og støtte for formater som AptX, AAC, SBC, så vel som AptZ Low Latency for perfekt synkronisering av lyd med visuelle bilder på skjermen. Brukerne kan også skreddersy lydopplevelsen gjennom den innebygde equalizeren i Sennheisers Smart Control-app.”

Assistent-knapp

“Gjennom en dedikert knapp gir hodetelefonene tilgang på stemmeassistenter som Siri og Google Assistant, mens Amazon Alexa snart vil være tilgjengelig med en oppdatering gjennom appen Sennheiser Smart Control.”

“Paring er også svært enkelt, takket være NFC og en automatisk modus som gjør det enkelt å gjøre den første aktiveringen.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse