The Witcher 3
The Witcher 3-interessen forsvinner ikke med det første.

Annonse


Solgte mer i år enn i fjor!

The Witcher 3 har en enorm fanbase og interessen rundt spillet har holdt seg på et høyt nivå siden lanseringen i 2015.

Fire år etter selges fortsatt spillet som varmt hvetebrød, og ifølge CD Projekt Red solgte de flere eksemplarer av spillet iløpet av første halvdel 2019, sammenlignet med samme periode i fjor.

– Det betaler seg

Visepresident og finansdirektør i det polske selskapet, Piotr Nielubowicz, skriver i en rapport at CD Projekt Reds sterke finansielle resultater skyldes meget godt salg av The Witcher 3. Totalt har spillet blitt solgt i over 20 millioner eksemplarer.

«Dette er med på å bekrefte ytterligere at å investere i spill av topp kvalitet betaler seg. Og at slike spill kan fortsette å selge i mange år. I første halvdel av 2019 kjøpte spillere flere eksemplarer av The Witcher 3 enn i første halvdel i fjor», skriver Nielubowicz.

Annonse
Kommer til Nintendo Switch

CD Project Red ser ut til å leve gode dager. Foruten suksessen med The Witcher 3 er også interessen for Cyberpunk 2077 skyhøy. Forhåndssalget går så det suser, melder selskapet, som har over 950 ansatte.

Før Cyberpunk 2077 lanseres, skal selskapet først slippe The Witcher 3 til Nintendo Switch. Det betyr mer penger i kassa.

Kilde:
PCGamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse