ConsoleHomeExperiment_HERO
Insider-medlemmer har stort sett vært veldig positive til endringene som er gjort i nye Xbox One Dashboard.

Annonse


Ruller tilbake til det gamle designet på Xbox One

I slutten av juli annonserte Microsoft ankomsten av et endret grensesnitt i Xbox One Dashboard, der halvparten av brukerne i Preview Alpha-ringen fikk slå seg løs i selskapets nye “dashboard”-meny.

Snur tilbake til gammel versjon

Naturligvis var det forventet at det introduseres i 1910-oppdateringen som en ny funksjon, men det viser seg altså å ikke være tilfellet ettersom Microsoft nå ruller tilbake designendringen for alle. Det meldes av Xbox Insider Staff på Reddit, der de forteller at det såkalte “Home Experience” kun var nettopp det – et eksperiment.

Den store endringen i Insider-forhåndsvisningen var at tab-løsningen ble droppet til fordel for nye knapper. Tilbakemeldingene på denne store endringen skal stort sett være positive sånn at det er enighet om at Microsoft er på riktig vei med det nye designet.

Ifølge Microsoft ruller man nå tilbake til den gamle, vanlige versjonen for å forberede til en ny runde med testing slik at du ikke må miste håpet helt dersom du hadde sett for deg å sjekke ut det nye grensesnittet.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse