Fitbit Versa 2

Annonse


Fitbit lanserer ny smartklokke – slik er Versa 2

Fitbit Versa 2 er offisielt avduket. Det skjer bare timer etter at bilder av smartklokken dukket opp på internett fra uoffisielt hold.

«Fitbit kommer i dag med ny smartklokke – Fitbit Versa 2. En stemmestyringsaktivert livsstilssmartklokke fullpakket med enda mer avanserte helse-, aktivitets- og brukervennlige funksjoner med 5+ dagers batterilevetid for å få mest ut av dagen og natten. I tillegg lanserer Fitbit en premium-funksjon samt en ny smartvekt», skriver selskapet i en pressemelding.

Fitbit lister opp følgende som nøkkelforbedringer:

  • Innovative søvnfunksjoner som Sleep Score og smart oppvåkning for å hjelpe deg med å forbedre søvnen din som en viktig del av den generelle helsen.
  • Fitbits første smartklokke med en mikrofon på enheten og kjente funksjoner som Fitbit Pay gir bedre brukervennlighet
  • Spotify-appen gir deg mer musikkvalg for økt motivasjon

Mange nye funksjoner

Søvnfunksjonen gir deg en søvnscore på en skala fra 0 – 100. Der er også en ny smart vekkefunksjon som forsøker å vekke deg når du befinner deg i en lett søvnfase. Ikke så ulikt Sleepcycle.

Annonse
Fitbit har også lagt til Estimated Oxygen Variation Graph. Dette er en funksjon som kommer til Versa 2 på et senere tidspunkt. Den sørger for å måle oksygennivået i blodet ditt og varsle deg hvis det oppdages uregelmessigheter.

Med Spotify-appen kan du også styre musikk og podcaster direkte fra klokka. Du kan også lagre over 300 sanger fra ditt personlige musikkbibliotek. Klokka kommer også med Amazons taleassistent Alexa, som kan aktiveres via et knappetrykk på klokka.

Designmessig har den fortsatt flere likhetstrekk med Apple Watch, men Versa 2 koster bare en brøkdel av prisen. Den er også vanntett, så det er ikke noe problem å ta den med i svømmehallen.

Raskere og bedre skjerm

Fitbit lover bedre ytelse, og en lysere og skarpere AMOLED-skjerm, samt en «alltid på»-funksjon som sørger for at skjermen ikke skrur seg av. Endelig. Det er plagsomt å måtte trykke på en knapp for å se hva klokka er. Nå kan du bare vri litt på håndleddet ditt for å se hva skjermen viser.

Den skal kunne klare fem dager på én oppladning, og har samme pris som Versa. Det vil si en utsalgspris på 1999 kroner.

Fitbit Premium kommer til Norge

Fitbit bringer også sin abonnementstjeneste Fitbit Premium til Norge. Tjenesten gir deg veiledning for kosthold, trening og søvn for en månedelig sum.

Nøyaktig hva prisen på Fitbit Premium blir i Norge vites ikke, men i USA kan brukere abonnere for 10 dollar i måneden, eller 80 dollar i året. Det tilsvarer rundt 90 kroner i måneden eller rundt tusenlappen i året.

Versa 2 havner i norske butikkhyller 24. september.

Saken oppdateres.

Kilde:
Fitbit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse