xbox-one-scarlett
Phil Spencer mener at det å være konsistent er et av de viktigste prioritetene for Xbox og neste generasjon.

Annonse


Skal prioritere høyere bildefrekvens og raskere lastetider

Sakte men sikkert har Microsoft avslørt nye detaljer for deres neste sentrale spillkonsoll som skal ta opp kampen mot PlayStations tilsvarende for neste generasjon, spådd til å lanseres sent neste år.

Høyere FPS og raskere ladetider

Den seneste utviklingen er at Xbox-sjefen Phil Spencer har avslørt noen fine detaljer om hva vi kan vente oss konsollen, og hva selskapet prioriterer for konsollen når vi beveger oss mot en ny æra innen gaming. Fra før har Microsoft gitt uttrykk for at Xbox Scarlett blir fire ganger raskere enn Xbox One X, slik at er ikke snakk om småtteri på maskinvarefronten. Spencer forteller at de vil være pådrivere for at spill på den nye konsollen vil lastes raskt eksempelvis mellom ulike sekvenser, og at de ønsker å sikre så høy FPS som mulig i den grad det lar seg gjøre.

Stikkordet for prioriteten fremover er dessuten konsistenthet, det kommer frem av intervjuet Spencer har hatt med Gamespot:

– Det å sørge for at fire generasjoner med innhold er gjøres tilgjengelige til den påfølgende generasjonen er viktig for oss, fortalte Spencer i tillegg til å utdype en viktig funksjon i det at spillere på tvers av ulike konsollgenerasjoner skal være i stand til å kunne spille sammen.

Annonse
Bruke gamle kontrollere

En annen prioritet er dessuten at den nye konsollen vil ha kompatibilitet med håndkontrollere du eier fra før, etter alt å dømme som en konsekvens av den tunge satsingen Microsoft har hatt på personlige, spesialtilpassede kontrollere. Mye av dette ville mistet verdi dersom disse kontrollene ikke fungerer på Xbox Scarlett.

Her kan du lese mer om Xbox Scarlett.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse