apex-legends-modus-limited
Apex Legends får endelig en spillmodus der du ikke trenger lagkamerater.

Annonse


Nå trenger du ikke lenger venner

Spillerne i Apex Legends har siden lansering vært ekstremt ivrige på å få spille det populære Battle Royale-spillet alene, uten lagkamerater. Det er det full forståelse for – i blant kan det oppleves slitsomt å måtte forholde seg til flere, spesielt i situasjoner der man nærmest tvinges til å spille med to fremmede.

Avslører ingen detaljer

Respawn Entertainment innfrir endelig dette ønsket, det annonserer de i dag på Twitter:

Det representerer den aller første gangen spillutviklerne bak det svært rasktvoksende spillet introduserer en annen type modus med hensyn til antall spillere som kan være på lag. Hittil har det kun vært mulig med lag der tre spillere får herje sammen, med totalt 20 lag som konkurrer i samme kamp.

Respawn er ikke særlig åpne rundt detaljer for den nye spillmodusen – de omtaler den nye modellen som et tidsbegrenset format som går av stabelen den 13. august og som varer i to uker, inntil 27. august. Hvorvidt utviklerne gjør endringer til antallet spillere som totalt befinner seg i samme kamp eller endringer til selve kartet for å tilpasse den mer hektiske spillopplevelsen er ukjent, men det får vi innsyn i neste uke om ikke tidligere.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse