GTA V
GTA V slår fortsatt rekorder.

Annonse


Utrolig, men sant – GTA Online har aldri vært større

Nesten seks år har gått siden Rockstar lanserte Grand Theft Auto V til PlayStation 3 og Xbox 360. Spillet havnet i butikkhyllene 1. oktober, og samtidig ble GTA Online tilgjengelig for spillerne.

Nå kan Rockstar avsløre en imponerende statistikk. Forrige uke ble nemlig en rekorduke på alle mulige måter for selskapet. Ikke bare slo de bare rekorden når det gjelder antall samtidige spillere på én dag. Hele forrige uke var den største uken i GTA Online-historien.

Stor oppdatering ga spillerboost

Det er imponerende for et seks år gammelt spill. Totalt overraskende er nyheten likevel ikke. Spillet har toppet salgslistene i mange år og har vist få tegn til å synke i popularitet. Den voldsomme statistikken for forrige uke skyldes i stor grad lanseringen av «The Diamond Casino & Resort»-oppdateringen, som brakte med seg en rekke nyheter til spillet 23. juli.

Under utvikling i seks år

Med oppdateringen får man tilgang til et nytt område lokalisert i hjertet av Los Santos. Ifølge Rockstar er dette det «største masseunderholdningskomplekset» i spillet. Der kan man spille ulike gamblingspill og vedde på hester, for å nevne noe. Denne nye delen av spillet har Rockstar jobbet med i seks år.

Kilde:
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse