Samsung telefon
Let's Go Digital har laget et konseptbilde basert på et nylig oppdaget Samsung-patent.

Annonse


Nei, dette er ikke tre telefoner

Samsung har tidligere tatt patent på en rekke smarttelefoner med innovativt design. Alt fra en sammenleggbar telefon, en dobbeltsidig telefon, en brettbar telefon og en telefon med en skjerm som kan rulles sammen.

Men Let’s Go Digital har oppdaget et patent på en telefon du garantert ikke har sett før.

Unikt design

Samsung leker med tanken på å produsere en telefon med et helt unikt design og funksjonalitet. For det første er bunnen på telefonen rund. Allerede her skiller den seg ut fra så å si alle smarttelefoner på markedet.

Men det stopper ikke der.

Annonse


Har du noen gang kjøpt maling i en butikk? Da har du garantert sett hvordan den ansatte bretter ut de ulike fargevalgene foran deg, slik at du skal se hvordan de ulike fargene tar seg ut. Samsungs telefonkonsept oppfører seg på en lignende måte.

Les også: Samsung leker med ideen om foldbare smarttelefoner med en vri

Tre skjermer, Samsung?!?

Telefonen består av tre like skjermdeler som er pakket sammen, oppå hverandre. Ved en enkel mekanisme kan de to ekstra skjermene brettes ut slik at man plutselig har tre skjermer å jobbe på.

For å holde de tre delene sammen er det montert en metallstang i bunnen, midt i enheten. De ulike skjermene kan flyttes til venstre og høyre uavhengig av hverandre.

Samsung Display sendte inn patentsøknaden til Korean Intellectual Property Office i 2018. I mars i år ble patentet godkjent, og 11. juni ble det publisert.

Hvorfor dette designet skal være praktisk eller nyttig har vi litt problemer med å forstå, men vi ser frem til å høre mer om dette, dersom Samsung går videre med patentet.

Kilde.
Let’s Go Digital

Annonse