vlc-media-player
VLC kritiserer sikkerhetsselskapet for å ikke ha undersøkt grundig nok før de underrettet om feilen.

Annonse


VideoLAN skriver at sikkerhetshull i VLC er rettet

Som de fleste andre nettsteder for teknologinyheter så gjenfortalte vi en sak knyttet til et sikkerhetshull i den populære videospilleren VLC som ble karakterisert som alvorlig i den grad at det ble anbefalt å slette programmet inntil VideoLAN fikset hullet.

Ikke sårbar likevel

Nå bedyrer organisasjonen at VLC ikke er utsatt, og at problemet knyttes til en tredjepart som ble fikset for 16 måneder siden.

Det går frem at feilen som ble avdekket var basert på en gammel og utdatert VLC-versjon, og ikke 3.0.3 eller nyere. Fra å kategorisere feilen som kritisk i den nasjonale sårbarhetsdatabasen med 9.8 av ti poeng, så er denne nedjustert til 5.5 (medium) der de spesifikt påpeker at et eventuelt offer selv må være bidragsytende i angrepet for at det skal være vellykket.

Annonse


Annonse


Annonse