Red-Dead-Redemption
Rockstar Games gjorde braksuksess med Red Dead Redemption.

Annonse


– Skal gjenopplive Red Dead Redemption, lansering neste år

Red Dead Redemption ble lansert for snart ti år siden, og skal vi tro ryktene så har Rockstar Games store planer for tiårsjubileet til den enorme suksessen som i sin tid ga oss alle bakoversveis i en Ville vesten-setting vi aldri hadde sett maken til før det. En “remake” av spillet skal være i utvikling, hvis vi skal tro ryktene.

Planlagt for sent i 2020

En Reddit-bruker med kjennskap til noen i Rockstar forteller at en fullverdig gjenskaping av “Red Dead Redemption” er på vei. Den såkalte “remake”-versjonen kommer ifølge brukeren med alle de nye funksjonene man så i Red Dead Redemption 2, og historien vil få en liten endring i vinkelen for at koblingen mellom de to spillene blir bedre. Lanseringen er planlagt for sent i 2020.

– Alle nye funksjoner fra det nye spillet blir implementert i RDR 1 i tillegg til at kartet blir utvidet til å dekke mer ørkenområder og lignende (ikke kartet fra RDR 2), skriver Reddit-brukeren.

Red Dead 2 med romvesen-DLC

To tredjedeler av staben i Red Dead Online skal ha fått oppgaven med å utvikle den nye versjonen av originale Red Dead Redemption som følge av utfordringer selskapet skal ha hatt til å begynne med. Reddit-brukeren avslører i tillegg detaljer omkring en historie-DLC til Red Dead 2, men et konsept som ikke er så annerledes enn det man fant i Undead Nightmare for Red Dead Redemption.

Annonse


Utvidelsen skal visstnok ha romvesen-setting slik Undead Nightmare hadde zombier. 

Inntil Rockstar Games annonserer noe offisielt så kan det være greit å ta denne informasjonen med en klype salt. Når det er sagt så ville vi latt oss overraske dersom selskapet lar tiårsjubileet gå forbi uten å gjøre noe ut av det.

Hadde du spilt remaster av Red Dead Redemption? 

Kilde:
Wccftech

Annonse