Mate-30-Pro-display-leak-1
Skjermen på Huawei Mate 30 Pro dekker praktisk talt hele siden på telefonen.

Annonse


Sjekk de ekstreme kantene på Huawei Mate 30 Pro

Skjermen på den kommende flaggskiptelefonen til Huawei kan bli noe av det mest interessante designvalget vi har sett i 2019. En ny lekkasje tyder nemlig på at de kurvede kantene faktisk når helt opptil 90 grader, noe som er betraktelig mer enn det allerede vågale mobilprodusenter har gjort hittil.

Hva med alle sideknappene?

Det setter naturligvis spørsmål rundt hvordan Huawei skal klare å lage plass til alt fra knapp til av- og på, volumbrytere og SIM-kort når sidene praktisk talt er helt dekket av skjerm. En kan se for seg at sidene på telefonen gjennom glasset kan stimulere selve knappene, men for SIM-kort er det mulig at utveien blir eSIM. Det kan by på problemer, spesielt i land hvor eSIM ikke er utbredt i stor grad.

Nestegenerasjons 7nm-prosessor

Vi er spent på å se hvordan det endelige resultatet blir – vi har i hvert fall forventninger om at skjermen er av OLED-typen og at den blir massiv med sine 6.71-tommer. En busslomme ser nok en gang ut til å være en del av oppskriften for å holde sensorene som er nødvendige for ansiktgjenkjenning i 3D. På samme måte som Mate 20 Pro er det også ventet at telefonen får fingeravtrykkleser i skjermen.

Annonse


For å gi et bilde av kraften som er pakket inn i Mate 30 Pro så regner man med at det er en nestegenerasjons 7nm-SoC av typen Kirin 985 som er å finne, sammen med et Balong 5000 5G-modem.

Lanseringstidspunktet er noe usikkert: det spekuleres i at 5G-utgaven av Mate 30 Pro vil bli tilgjengelig i desembertider mens den vanlige versjonen blir tilgjengelig lenge før.

Kilde:
Wccftech

Annonse