Disse PS4-tipsene har du kanskje ikke sett før
En stor tråd på Reddit er smekkfull av nye PS4 tips

Annonse


Disse PS4-tipsene har du kanskje ikke sett før

Brukere på Reddit har i en stor diskusjonstråd begynte å dele mange mindre kjente tips og skjulte hemmeligheter for Playstation 4. Det hele begynte da brukeren RockyBalbubba startet en tråd med tips om hvordan man se mer detaljer om et såkalt trophy hvis man trykker firkant-knappen på PS4-kontrolleren.

Stor tråd på Reddit

Det tok ikke lang tid før mange andre hev seg med, og tråden har nå vokst seg til over 1400 kommentarer, med over 27 000 stemmer. Hele tråden kan leses på Reddit her.

Blandt andre tips sies det at lysene på Dualshock 4 kontrolleren begynner å blinke saktere når batteriene nærmer seg ferdig oppladet.

Og når det gjelder trophies kan man også få se enda mer informasjon – blandt annet linker til spilltips. Dette kan du få opp etter å valgt Options mens man ser på en trophy, og deretter velger “Search Internet”.

Annonse


Enklere multitasking

En annen bruker la ut tips om at dersom du dobbel-trykker på Playstation-knappen på kontrolleren så kan du skifte mellom de to siste vinduene du har oppe. Veldig kjekt når man for eksempel vil raskt veksle mellom et chat-vindu og et spill man holder på med.

Man kan jo undres litt hvorfor Sony aldri la ut noen full, offisiell guide over disse tipsene – men med dagens sosiale nettverk og forum er det i det minste lettere for fansen å dele slike funn med hverandre.

Kilde:
GamesRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse