iphone-xs-5g
Apple lanserer fire iPhone-modeller i 2020, ifølge analytikere.

Annonse


– Fire nye iPhone-modeller i 2020

JP Morgan-analytikeren Samik Chatterjee har forventninger om at Apple satser på å gjenoppta veksten sin neste år med lansering av fire nye iPhone-modeller der viktige endringer er OLED-skjermer, 5G-tilkobling og ny teknologi for AR/VR-egenskaper.

Billigmodell, denne gangen på ekte?

Det er CNBC som har sitert JP Morgans rapport fra mandag der de skriver om Apples planer om å lansere tre flaggskipvarianter med OLED og 5G i utgaver med 5,4, 6,1 og 6,7-tommer. To av disse vil ha et avansert kameraoppsett med 3D-teknologi. Den fjerde modellen vil være en billigere utgave med samme størrelse som iPhone 8 men uten 5G og OLED. Denne telefonen vil være langt billigere enn det man hittil har ansett som billige alternativer hos Apple, ifølge rapporten.

Apples nåværende rekke med iPhone-modeller har TrueDepth 3D-egenskaper for kameraet i front, men for 2020-modellene er det altså ventet at slik teknologi også når telefonens bakside, hovedkameraet.

De fleste av detaljene som vedgår av JP Morgans rapport er i samsvar med Ming-Chi Kuo sine uttalelser de siste månedene. I følge Kuo støtter 5.4-tommeren og 6.7-tommeren 5G, mens modellen med 6.1-tommers skjerm fortsatt vil bruke LTE-teknologi.

Annonse


Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse