Er disse Google Pixel 4 XL bildene ekte?
Et av de nye bildene som hevdes å være av Google Pixel 4 XL

Annonse


Dette er trolig Pixel 4 XL

Ferske bilder av det som hevdes å være Google Pixel 4 XL ble i dag lekket på nett via OnLeaks og Pricebaba. Siden mobilene ikke kommer ut før til høsten, og Google ikke har avslørt noe design offisielt, så er disse bildene bare såkalte “renders” – eller genererte illustrasjoner som skal være basert på lekkede modelltegninger.

“Busslommen” er borte

Fjorårets Pixel-mobil 3 XL hadde en ”busslomme” foran, hvor frontkameraet tok opp en liten del av skjermplassen på mobilen. Skal vi tro de nye bildene av 4 XL så er denne lommen nå fjernet igjen til fordel for en skjerm uten forstyrrelser. Men på den annen side har den også litt tykkere kant øverst, og dette trolig fordi det nå skal være to kameraer på forsiden.

Det sies at målene på skjermen vil være ørlite grann mindre enn 3 XL – denne gang med 6.25 tommers skjerm – mot forrige generasjons 6.3 tommer. Hele mobilen skal ryktes å ha målene 160,6 x 75,2 x 8,2 millimeter. Tykkelsen kan bli på 9,3 millimeter.

Ny plassering av høyttalere

Bildene viser også endring på høyttaleroppsettet. Google Pixel 3 XL hadde to høyttalere foran på overflaten. Pixel 4 XL derimot ser ut til å ha flyttet disse nederst, under kanten på mobilen – en på hver side av USB-C kontakten.

Annonse
Baksiden av Google Pixel 4 XL antydes å være laget av glass. Illustrasjonene viser oss tre kameraer på baksiden, plassert i trekant-formasjon. Andre rykter skal ha det til at mobilen får en Snapdragon 855 prosessor, samt 6 GB med minne.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse