Dette mente Steve Jobs om Apple-sjefen
Steve Jobs under en av hans store Apple-presentasjoner

Annonse


Dette mente Steve Jobs om Apple-sjefen

I biografien om Steve Jobs, skrevet av Walter Isaacson i 2011, ble mange sider av Jobs personlighet og tenkemåte lagt frem. Boken var også et unikt innblikk i hvordan Jobs tok det engang vaklende selskapet Apple, og transformerte det til det som i dag er en av verdens største teknologi-giganter.

Utelot sitater i boken om Steve Jobs

I et nytt intervju på CNBC har Isaacson nå avslørt at han holdt tilbake eller pyntet litt på visse detaljer om uttalelser Steve Jobs hadde kommet med – da særlig mot slutten av livet hans, da han var syk og mer temperamentsfull. Isaacson nevnte at at han måtte velge sitater fra Jobs litt med omhu – siden visse ting ble sagt i sinne og kanskje ikke ment i øyeblikket.

Tim Cook “ingen produktperson”

Isaacson sier at Jobs mente Tim Cook ikke var en “produktperson”. Det kan tenkes at Jobs var bekymret for at hans egen lidenskap rundt produkt-utvikling ikke ville bli den samme under Cooks ledelse da han overtok som sjef.

Denne bekymringen ble også delt av Apple-designeren Jony Ive, som i intervju med The Wall Street Journal sa at han hadde mistet motivasjonen på grunn av Cooks manglende interesse innenfor produktutvikling. Ive har meldt sin avskjed fra Apple, med planer om å starte sitt eget designbyrå – hvor Apple blir en av hovedkundene.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse