Destiny 2 fungerer ikke med Ryzen 3000
Tenker du å oppgradere til Ryzen 3000 for å spille Destiny 2 bør du vente litt

Annonse


Destiny 2 fungerer ikke med Ryzen 3000

AMD sin nye Ryzen 3000 prosessor er nå endelig tilgjengelig på markedet, og mange spillere er allerede i gang med å teste hvordan ytelsen er sammenlignet med forventningene. Men minst ett spill skaper hodebry for utvikleren – nemlig Destiny 2, fra Bungie.

På Reddit og andre sosiale medier kommer det stadig flere rapporter om at spillet ikke lar seg starte opp for de som har kjøpt og installert Ryzen 3000 prosessoren.

Ny Windows og drivere hjelper ikke

Brukere melder om at de til og med har forsøkt å installere Windows og alle drivere helt på nytt, uten at dette ser ut til å hjelpe. Bytter man tilbake til gammel prosessor fungerer spillet, men når man setter inn nye Ryzen 3000 så nekter spillet å starte opp.

Destiny 2 fungerer ikke med Ryzen 3000

Fansen forventer en patch

Det var opprinnelig teorier om at kanskje bare chipset X570 var påvirket, men flere bruker melder også om problemer på X470 chipsettet.

Annonse


Utvikleren Bungie, som lager blandt annet Destiny 2, har svart brukere på nettet at de for tiden jobber med saken. Trolig vil det komme en oppdaterings-patch som kan løse problemet. Inntil videre må man altså gå tilbake til sin gamle prosessor for å få spilt Destiny 2.

Kilde:
PcGamer

Annonse


Annonse


Annonse