stranger-things-10
Stranger Things kan oppleves på nye måter i Windows 1.11 som for enkelte er tilgjengelig på Microsoft Store nå.

Annonse


Windows 1.11 tilgjengelig i Microsoft Store

Til det som kan dateres noen uker tilbake så har Microsoft aktivt fristet tilhengere verden over med innhold fra Windows 1 – jepp, den fra 1985. Flere medier har spekulert i at det har noe med den tredje sesongen av Netflix-serien Stranger Things å gjøre. Nå viser det seg at de har rett, og Windows 1.11 er gjort tilgjengelig i Microsoft Store, selv om vi ikke får det til å virke helt.

Stranger Things-inspirert

Av beskrivelsen går det frem at man skal oppleve det nostalgiske fra 1985 med en spesiell Windows 10-app inspirert av Windows 1.0 som er tatt over av “Upside Down” fra Stranger Things:

“Opplev mysteriene og hemmelighetene som plager Hawkins, lås opp unikt innhold og “easter eggs” fra serien, og spill retrospill. Bli med Eleven, Steve, Dustin og gjengen i det de prøver å redde Hawkins og resten av verden.”

Det er altså Windows 1.11 som er tilgjengelig som en applikasjon i Microsoft Store. Det er gitt uklare beskjeder om hvor applikasjonen er tilgjengelig og hvor den ikke er, men for oss er den ikke tilgjengelig for øyeblikket. Du ser uansett den tilhørende Microsoft-siden her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse