iphone-innkomende-anrop-apple-craig
Du kan ikke regne med å se et bedre grensesnitt for innkommende anrop med det første.

Annonse


Apple-sjefen bombarderes av e-post for å endre dette med iPhone

Om du har sett deg lei av at innkommende anrop på iPhone tar opp hele skjermen og i praksis gjør telefonen din ubrukelig de sekundene den ringer så er du neppe alene. Det ser ikke ut til at vi får noen stor endring i grensesnittet for innkommende anrop med det første, og vi kan like gjerne smøre på oss tålmodighet til iOS 14 nærmer seg.

Brukerne ønsker endring i innkommende samtaler

Brukere på Reddit har spesielt den siste tiden henvendt seg til Apples visepresident innen programvare for å uttrykke bekymring over at man fremdeles ikke har fått et nytt grensesnitt for innkommende anrop der denne enten ikke dekker hele skjermen eller har en knapp som lar oppringingen fortsette mens man bruker telefonen.

Slik det fungerer i dag er det altså et problem at man ikke kan ignorere en innkommende telefonsamtale uten at den som ringer skjønner at man prøver å unngå å ta opp. Man kan alltids trykke “avslå”-knappen, men dette oppleves ikke alltid ideelt – en bedre løsning er dersom man har muligheten til å la oppringingen fortsette i bakgrunnen mens man kan bruke mobilen til andre ting i mellomtiden.

Annonse
Får mange henvendelser

I e-posten over går det klart frem at dette ikke er den første henvendelsen Federighi får der avsender foreslår en endring til grensesnittet i innkommende anrop. Budskapet er uansett at de ikke kan gjøre dette i iOS 13, men at de skal vurdere det i fremtiden.

For å spekulere litt så fremstår et noe sannsynlig at Apple gjør denne funksjonen til en av de store endringene i iOS 14, men det må vi vente for å finne ut av.

Er du også blant de som ønsker endring i anropsgrensesnittet?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse