dark-mode-ios-13-beta-3
Den tredje betaen til Apples nyeste programvare er tilgjengelig for utviklere.

Annonse


Den tredje betaen er klar for alle plattformer, retter mange feil

Det er to uker siden Apple lanserte beta nummer to for den neste store rekken med programvareoppdateringer, og nå kan det tenkes at mange er klare til å gå over på neste betaversjon. Beta nummer tre ble tilgjengelig for utviklere i natt og retter flere feil på de ulike enhetene den kan installeres på, måtte det være Apple Watch, iPhone eller Mac.

Fikser mange uspesifiserte feil

Apple befinner seg fremdeles på et relativt tidlig stadium slik at en ville tatt feil i å si at betaen ikke har mange feil, men selskapet ser ut til å fikse veldig mange feil på kort tid sånn at programvaren i større grad blir stabil i det vi nærmer oss en full lansering til alle brukere.

Den nye betaen tilbyr faktisk så mange feilrettinger at Apple ser ut til å ha tatt seg friheten med å fjerne “thrill seeker”-notatet på nedlastingssiden.

Lastes ned som vanlig

En kjent feil er at iPhone 7 og 7 Plus-brukere ikke får laste ned denne betaen helt enda, men øvrige brukere kan som vanlig bruke en konfigurasjonsprofil for å laste ned betaen. Om du er på betaen fra før så skal det nok være tilstrekkelig å sjekke etter oppdateringer som vanlig under innstillingene.

Kilde:
MacRumors

Annonse