Samsung-Galaxy-S10-Plus
Samsung Galaxy S10 har prestert bedre enn forgjengeren, som lenge slet med å opprettholde momentum.

Annonse


Samsung Galaxy S10-salget har passert S9, og S10 Plus er varianten folk vil ha

En rekke oppgraderinger i spesifikasjonslisten sammen med haugevis av nye funksjoner og designendring har vært helt kritisk for at Samsung har prestert å ivareta førsteplassen blant topplisten over smarttelefoner.

Har solgt vesentlig mer

Ifølge en ny rapport fra Counterpoint Research har nemlig Galaxy S10-salget imponert i den tredje måneden telefonen har vært i butikkhyller: Samsung har solgt 12 prosent flere enheter av S10 enn de solgte av S9 de første tre månedene telefonen var i salg.

Etter at Samsung lanserte Galaxy S10, S10 Plus og S10e i mars med S10 5G i april så solgte de mellom lanseringsdato og mai totalt 16 millioner enheter, noe som utgjorde vesentlig mer enn forgjengeren.

S10 Plus er mest populær

I tillegg til generelle salgstall så går rapporten inn på detaljer omkring hvilken av modellene som har vært mest populære blant kundene – nemlig S10 Plus, som har stått for en stor del av salget. Mens S10 Plus-salget utgjorde omkring 42 prosent, så presterte S10 og S10e henholdsvis 32 og 22 prosent hver.

Annonse


Disse tallene setter et godt utgangspunkt for Samsungs offisielle annonsering av Galaxy Note 10. I går kunne vi melde at det sørkoreanske selskapet har bekreftet datoen til å være den 7. august under et Unpacked-arrangement.

Har du kjøpt S10 eller venter du på Note 10?

Annonse