Samsung-Galaxy-S10-Plus
Samsung Galaxy S10 har prestert bedre enn forgjengeren, som lenge slet med å opprettholde momentum.

Samsung Galaxy S10-salget har passert S9, og S10 Plus er varianten folk vil ha

En rekke oppgraderinger i spesifikasjonslisten sammen med haugevis av nye funksjoner og designendring har vært helt kritisk for at Samsung har prestert å ivareta førsteplassen blant topplisten over smarttelefoner.

Har solgt vesentlig mer

Ifølge en ny rapport fra Counterpoint Research har nemlig Galaxy S10-salget imponert i den tredje måneden telefonen har vært i butikkhyller: Samsung har solgt 12 prosent flere enheter av S10 enn de solgte av S9 de første tre månedene telefonen var i salg.

Etter at Samsung lanserte Galaxy S10, S10 Plus og S10e i mars med S10 5G i april så solgte de mellom lanseringsdato og mai totalt 16 millioner enheter, noe som utgjorde vesentlig mer enn forgjengeren.

S10 Plus er mest populær

I tillegg til generelle salgstall så går rapporten inn på detaljer omkring hvilken av modellene som har vært mest populære blant kundene – nemlig S10 Plus, som har stått for en stor del av salget. Mens S10 Plus-salget utgjorde omkring 42 prosent, så presterte S10 og S10e henholdsvis 32 og 22 prosent hver.

Disse tallene setter et godt utgangspunkt for Samsungs offisielle annonsering av Galaxy Note 10. I går kunne vi melde at det sørkoreanske selskapet har bekreftet datoen til å være den 7. august under et Unpacked-arrangement.

Har du kjøpt S10 eller venter du på Note 10?