insider-windows-10-19h2
Microsoft har ikke hatt den mest naturlige rekkefølgen på oppdateringene sine.

Annonse


Den første 19H2-versjonen er her for Windows 10

Den nåværende testeperioden for Windows 10 har vært helt spesiell for å si det mildt, med en del fram og tilbake fra Microsoft sin side og litt uforutsigbare tendenser: eksempelvis lanserte de 20H1-forhåndsvisningene i det alle hadde gjort seg klare for å teste 19H2, noe som gjentok seg i såkalt Fast-ring.

Raskere og mer sømløst

Nå derimot kan 19H2-versjonen av Windows 10 endelig testes som den første tilgjengelige versjonen av sin sort i Slow-ring. Oppdateringen kommer i kumulativ form slik at build-versjonen er 18362.10000, og har teknisk sett vært tilgjengelig for Xbox Insider-brukere de siste månedene.

Ulikt Microsoft gjorde de dessuten litt rede for strategien med oppdateringsstrukturen de har operert med, der de fortalte at 19H2 gjør Windows-opplevelsen raskere og mer sømløs for brukerne. Oppdateringen vil kunne installeres som en vanlig månedsoppdatering typisk ville gjort.

Langvarig støtte

Oppdateringen vil ifølge selskapet være tilsiktet for september og at de kommer til å tilby støtte for versjonen i 30 måneder fremover for både Enterprise og Education-SKU. For sammenligningens skyld kan det være greit å vite at Windows 10 med versjonnummer 1903 vil støttes i 18 måneder.

Annonse


I tillegg til å gi en kjappere brukeropplevelse så vil oppdateringen gi ytelsesforbedring på utvalgte områder, en rekke nye enterprise-funksjoner og kvalitetsforbedringer.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse